WFC Beursplaza
Al ruim 50 jaar is het WFC hèt hart van de Nederlandse modewereld, gelegen in de bruisende hoofdstad van Nederland. Naast de meer dan 900 gevestigde labels organiseert het WFC voor interne en externe opdrachtgevers beurzen, modeshows en lifestyle evenementen in ‘WFC Beursplaza’.

Deze multifunctioneel inzetbare ruimte met industriële uitstraling ligt letterlijk in het episch centrum van de mode. Een omgeving die constant in beweging is en tevens fungeert als verzamelplaats voor nieuwe ontwikkelingen, kleurstellingen en opkomende ontwerpers. Kortom een evenementen locatie met creativiteit en internationale allure!

Bereikbaarheid
Het WFC is zeer gunstig gelegen aan de ring van Amsterdam (A10) en daarom perfect bereikbaar met de auto. Het beschikt over een eigen parkeergarage met bijna 900 plaatsen. De verbindingen met het centrum van Amsterdam zijn uitstekend: Het NS-station Lelylaan ligt op 400 meter afstand. De Metrostations Heemstedestraat en Lelylaan van ringlijn 50 liggen op 5 minuten loopafstand. De haltes van tramlijnen 1, 2 en 17 zijn op enkele minuten loopafstand en de luchthaven Schiphol is, zowel per trein als per auto, in 15 minuten bereikbaar.

Adres
WFC Amsterdam
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH  Amsterdam
020 511 01 73